pre-order fotoboek: Kamiran - weg naar een nieuwe toekomst

Kamiran is een jonge Syrische vluchteling die in Nederland woont. In dit fotoboek vertelt hij zijn indrukwekkende vluchtverhaal. Met foto’s breng ik in beeld wat er daarna gebeurde, verdeeld in drie fasen: het landen, het integreren en de gezinshereniging. Het boek geeft geen compleet beeld van het integratieproces maar wel een indruk van Kamirans weg naar zijn nieuwe toekomst.
Het is mijn bedoeling om met dit fotoboek iets te scheppen waar andere jonge vluchtelingen zich in kunnen herkennen. Maar ik hoop ook dat Nederlanders hierdoor beter kunnen begrijpen wat een jonge vluchteling allemaal meemaakt. Want geloof me: dat is nogal wat.
hardcover - A4 landscape - 62 pagina's
pre-order verkoopprijs €17,50 exclusief verzendkosten.
normale verkoopprijs: €20,00 exclusief verzendkosten.
verzendkosten €4,50
Kamiran heeft een wens om met fotografie verder te gaan. Om hem te ondersteunen zal de volledige opbrengst van dit boek gebruikt worden voor de aanschaf voor een nieuwe computer waarmee hij zijn foto's kan bewerken.
Indien je het boek in pre-order wilt kopen, geef dan aub je contactgegevens door via onderstaand contactformulier. Zodra het boek gedrukt is, waarschijnlijk eind april, ontvang je een factuur. Na betaling zal ik het fotoboek binnen drie dagen versturen.
PRE - ORDER NU !!!
pre-order verkoopprijs €17,50 exclusief verzendkosten. 
geplande verzending EIND april.
bestelformulier fotoboek Kamiran - weg naar een nieuwe toekomst
Submit
Bedankt voor de pre-order.. Zodra het boek gedrukt is, waarschijnlijk eind april 2021, ontvang je een factuur. Na betaling zal ik het fotoboek binnen drie dagen versturen.
KORTE VIDEO IMPRESSIE FOTOBOEK 

You may also like

Back to Top